Mogelijkheden sponsoring/adverteren Veulenveiling Maren - Kessel 2019.

 

Begunstiger:

voor € 45,= exclusief btw vermelden we uw (bedrijfs-)naam op een speciale pagina in de catalogus. U ontvangt één catalogus en twee toegangskaarten.

Adverteren:

voor  € 195,= exclusief btw plaatsen we uw advertentie in de catalogus (formaat van 115 x 215 mm full color). Binnenkant/achterkant catalogus € 275,= exclusief btw .

De catalogus komt zodra deze gereed is ook op de site, waardoor iedereen deze kan doorbladeren. Hierdoor wordt het bereik vele malen groter. Tevens wordt de link van deze catalogus naar diverse (inter-)nationale adressen verstuurd.

Herhaling advertentie in digitale catalogus:

In de digitale catalogus kunt u meerdere advertenties plaatsen; iedere extra advertentie kost  €  50,= exclusief btw (dus bijvoorbeeld bij ieder veulen van uw station de vader op de pagina ernaast).

Wij stellen u bij aanmelding de specificaties van de drukker ter beschikking. Extra kosten om de advertentie aan te maken of aan te passen komen voor rekening van de adverteerder. Vanzelfsprekend ontvangt u een catalogus en twee toegangskaarten. Het parkeren is vrij.

Sponsor:

voor  € 395,= exclusief btw plaatsen we voor u een advertentie zoals hierboven beschreven. Verder ontvangt u 4 kaarten voor het "VIP-podium"en een gereserveerde parkeerkaart.  Extra plaatsen zijn mogelijk voor € 75,= exclusief btw per stuk (€ 90,75  inclusief btw).

Hoofdsponsor:

in overleg met de organisatie kan een pakket worden samengesteld voor de hoofdsponsor dat is afgestemd op het bedrag dat u wilt investeren.

Vanzelfsprekend gelden hiervoor de zaken zoals hierboven bij sponsor genoemd. Meerdere plaatsen op de sponsortribune, de advertentie op een prominente plaats in de catalogus, logo op een prominente plaats in de advertenties in de nationale vakbladen alsook op de internetpagina behoren tot de te bespreken mogelijkheden.

Banner:

Onze website wordt druk bezocht. Zowel de geselecteerde veulens voorafgaand aan de veiling als de presentatie live via onze site wordt druk bezocht in binnen- en buitenland. Wilt u uw banner presenteren op onze website, dan willen we dit graag voor u verzorgen. U kunt uw digitale banner via ons plaatsen voor € 100,= exclusief btw per jaar.

Beamerpresentatie en via internet tijdens live-uitzending veiling:

Informeer naar de mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht te brengen van de kijkers via de on-line verbinding.  

VIP Plaatsen:

voor € 75,=  exclusief btw (€  90,75 inclusief btw)  reserveert u een plaats op ons VIP-podium. Hier kunt u onder het genot van een drankje en ’n hapje de veiling bijwonen.

 

Contactpersoon:               Hans Koelen       mobiel:  06-51375026