Veulenveiling Maren-Kessel naar hoger niveau !!

Veulenveiling Maren-Kessel wordt naar hoger niveau getild

MAREN-KESSEL - Aanstaande zaterdag 9 september wordt de 19de editie van de jaarlijkse veulenveiling gehouden in manege Rust Roest. Tijdens deze editie van Veulenveiling Maren-Kessel worden veulens geveild uit de drie afdelingen van het KWPN: Rivierengebied, Noord Oost Brabant en Midden Brabant Noord. 

De fokkers uit de drie afdelingen hebben in het verleden goede veulens ingebracht bij de eerdere edities van deze veiling. Veulens die aansprekende resultaten hebben behaald. Door de successen van de paarden heeft de veiling zowel in binnen- en buitenland een heel goede naam opgebouwd. 

Het organisatiecomité, het bestuur KWPN-veulenveiling en Stichting Rust Roest bieden de vele potentiële kopers de mogelijkheid om een diverse collectie kwaliteitsveulens, geselecteerd op afstamming, beweging en exterieur, naast elkaar te beoordelen en bij interesse aan te schaffen.

Met een moderne uitstraling en nieuwe technieken, plaatsing van grootbeeldschermen en showlicht, wil het bestuur de veiling in manege Rust Roest naar een nog hoger niveau tillen. Recentelijk is hiervoor ook de website www.veulenveilingmarenkessel geheel vernieuwd.

De presentatie start om 16.00 uur. De veulens worden geveild vanaf 19.00 uur. Na afloop is er gezellig samenzijn met muzikale omlijsting.

(Entree is gratis en een mooie catalogus met uitgebrede informatie kost  €  5,00).